Pages

joi, 31 ianuarie 2013

Genuri de oameni - partea întâi.Această temă, mi-a fost dată ca sugestie de bunul prieten Bogdi Totoi, dar sunt sigur că nu asta se aştepta să scriu .

Necontrolabili:

Sunt făcut în aşa fel încât, involuntar , observ lucruri . Din păcate observ oameni care, am impresia, că nu se pot controla, din diferite cauze ( retard , needucaţie, durere în cot, etc).
Nu demult, mă aflam în sala de lectură (venea agale un examen), când în faţa mea unu’, malac , blaşoi , căuta disperat după ceva; dar unde căuta ? în nas, frate ! băă eşti nebuun ?! Sala plină de oameni ,ăla fora în nas.  Până la urmă găsi rezultatul muncii istovitoare , o lipitoare, o diahnie, un extratersetru din Ben10 , biologic- citoplasma celulelor mucoasei nazale, iar mai pe şleau un muc imens (trebuia să o scriu ) , deja eram mai alb ca salvarea (aia portocalie ). Omu’ ăsta era mutant ,frate ! Nici măcar nu priveşte la ce ieşise din el şi dă cu deştu’ pe masă . Bhăai, eşti nebuun …şi să fie sigur , mai dă puţin şi pe bluza (bluza care avea semnu’ Armani , bineînteles).
Din aceasta categorie fac parte şi oamenii care (se) dau (în) vânturi, pîrţuri, gaze în locuri pline de oameni, fără stres .Cam acum un an, eram în incinta unui mall şi înâmplător văd o pereche de îndrăgostiţi trecuţi de-amiaz, iar apoi aud ceva ca un crivăţ, ca un vânt , urmând un schimb de replici: ea:” Da’ ce faci dragă, da’ chiar aşaa ?!” ; el: “Ce-ai dragă, vrei să mă doară burta ?!“. Bai, nu se poate, să mă copleşască isteria , nu alta.

“Simandicoşii” :

Ai văzut vreodată pe cineva, de sex opus, venind spre tine, abea aşteptai să se apropie, să ii bagi o privire, un zâmbet subtil, iar când a fost aproape i-ai simţit parfumul care era în tandem cu TRANSPIRAŢIA ?!?! Da ! Ai păţit şi tu !  Nu înţeleg, e greu să te speli ?!? Pe deasupra că nu se spală, se mai dau şi cu un tub de şprei odată , dinăla de la care te ustură nasu’ şi îţi lăcrimează ochii . Avantajul e că de la distanţă nu se simte. Sfatul meu e “ nu te mai da cu parfum/ foloseşte doar săpun !“. De obicei, “simandicoşii” ăştia au o gamă largă de îmbrăcăminte, dar culori nu foarte variate, cât mai ţipatoare, aprinse , nuanţe de la roz la roz deschis ( fetelor, nu ştiu exact denumirea tuturor nuanţelor) sau de la verde deschis la verde extraordinar de deschis, asortându-se cu o culoare căcănie a pielii (că doar se merge la solar de 4 ori pe săptămână).  

Va urma ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu