Pages

vineri, 5 aprilie 2013

Ce e frumuseţea cu adevărat ?

    Ce e frumuseţea cu adevărat ? Această întrebare i-a măcinat pe mulţi de-a lungul istoriei şi încă ne macină şi pe noi, bineînţeles că nu se ştie într-adevăr, asta pentru că frumuseţea adevarată e diferită pentru fiecare dintre noi.
    Dacă nu avem un corp perfect nu înseamnă că suntem mai puţin frumoşi sau dacă femeile nu se machiază cu n straturi de fond de ten şi pudră, pe faţă ( înainte să meargă la chioşcul din colş să ia pâine ), nu denotă că sunt urâte. Mulţi confundă îngrijirea şi igiena corpului cu frumuseţea; bineînţeles că acestea duc la frumuseţe prin sănătatea pe care o întreţin, de aceea sunt necesare fiecăruia.
    Frumuseăea se vede în gesturile noastre , în naturaleţea pe care o exprimăm , în strălucirea ochilor şi în zâmbetul drăguţ sau mai puţin drăguţ. Frumuseţea nu înseamnă perfecţiune, frumuseţea înseamnă simetrie, înseamnă o concordanţă între trup şi suflet. Un suflet plin de vicii, dependeţe şi mârşăvii nu cred că se află într-un trup deosebit de frumos.
    Fiecare vede frumuseţea prin alţi ochi, fiecare dintre noi vede cu alţi ochi si simte cu o altă inimă ceea ce e frumos prin bucuria care ne este dată .
    Nu cred că ar trebui căutată o perfecţiune a trupului şi a gesturilor pentru a reda frumuseţea, ci doar să lăsăm naturaleţea şi rafinamentul să se exteriorizeze, căci există persoane care o să ne privească la fel ca pe un ideal al frumuseţii, chiar dacă defectele sunt prezente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu